Leszcz po rybacku

21933
com_content.article
(Oddano 127 głosów z średnią 4.65 z 5)
Leszcz po rybacku4.65 out of 5 based on 127 voters.


Składniki:


  • 1 kg leszcza
  • 80 g mąki
  • 20g masła
  • sól
  • pieprz
  • tłuszcz do smażenia

    Sposób wykonania:

    Leszcz podzielić na porcje, które oprószyć solą, pieprzem oraz mąką.
    Następnie smażyć rybę na rozgrzanym tłuszczu.
    Pod koniec smażenia wrzucić jeszcze kawałek masła.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi