Kotlety rybne z boczkiem

16702
com_content.article
(Oddano 24 głosów z średnią 4.42 z 5)
Kotlety rybne z boczkiem 4.42 out of 5 based on 24 voters.


Składniki:


  • ½ kg filetów rybnych
  • 15 dag surowego boczku
  • cebula
  • kajzerka
  • ¼ szkl. mleka
  • sól
  • pieprz
  • bulka tarta
  • olej

    Sposób wykonania:
    Filety rybne oraz boczek zemleć w maszynce po czym dodać posiekaną i zeszkloną na oleju cebulę oraz namoczoną w mleku kajzerkę.
    Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Z powstałej masy formować małe kotlety, które odtoczyć w bułce tartej i usmażyć na rozgrzanym oleju.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi