Karczma
« poprz.
nast. »
23367
com_content.article
1
2
3
4
5
(Oddano 127 głosów z średnią 4.65 z 5)
Karczma
4.65
out of
5
based on
127
voters.
Składniki:
30 ml wódki
30 ml likieru kakaowego
5 kropli syropu z granatów
2 łyżeczki soku z cytryny
Sposób przyrzÄ…dzenia:
W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
«
Koń
Honolulu
»
Pin It
Szczegóły
Kategoria:
Wódka
Opublikowano: poniedziałek, 17, październik 2011 13:53
Birbant
Kawa
Herbata
Bezalkoholowe
Koktaile
Wódka
Gin
Brandy
Whisky
Likiery
Piwo
Rum
Bourbon
Wino
Wino domowe
Na kaca
Nalewki
Tequila
Szampan
Jałowcówka
Kawówka
Drink z Campari, wódki, likieru pomarańczowego i soku z cytryny
Czerwony kanion
Floryda
Puerto Rico
Zachód słońca
Wódka z sokiem pomarańczowym
Główna
• Logowanie
Mapa serwisu
Diety
Szukaj
Restauracje
Konkursy
Kuchnie świata
Zdrowie
Książki
Forum
Główne forum
Szukaj
Nowe odpowiedzi
Idź
+ ze zdjęciami
Dania:
Surówki
Chleb
Zupy
ZakÄ…ski
Jednogarnkowe
Warzywa
Grzyby
Owoce
Jajka
Sery
Dodatki
Marynaty
Sałatki
Sosy
Makarony
Ryż
Kasza, zbożowe
Mleczne
Pizza
Zapiekanki
Pierogi
Wegetariańskie:
Wegetariańskie
Sojowe
Mięsa:
Kurczak
Baranina
Drób
Cielęcina
Wieprzowina
Dziczyzna
Wołowina
Półmięsne
Inne mięsa
Wędliny
Ryby
Owoce morza
•••
Słodkości:
Ciasta
Ciastka
Torty
Desery
Koktajle i Shake
...inne wypieki
Inne przepisy:
Drinki
Nalewki
PrzekÄ…ski
Grill
Biwak
Przetwory
Porady
Francuska
Włoska
Tajska
Chińska
Meksykańska
Indyjska
Arabska
Grecka
Polska
Staropolska
Węgierska
Angielska
Amerykańska
Gulasz
Bigos
Bogracz
Naleśniki
Pasztet
Pieczeń
Szaszłyki
Curry
Steki
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Wigilia
Tłusty Czwartek
Reklama
Polityka prywatności i cookie
Obiad
Szybki Obiad
Uroczysty Obiad
Przepis
Przepisy na mięso
Znajdź nas w Google+
Najnowsze przepisy kulinarne:
Pieczona karkówka w jogurtowej marynacie
Pieczone udko z kurczaka Uli
Pasta do chleba z sera i sardynek
Szparagi w szynce parmeńskiej z sezamem
Soczyste pałki z kurczaka Ewy
Krem z batatów i papryki
Krem chrzanowy Matyldy
Chłodnik ogórkowy Bożeny
Krem z zielonej soczewicy Ani
Pesto z bazylii Mateusza