Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Jeżyki Sowy Przemądrzałej

Składniki:
50 g margaryny
59 g cukru pudru
75 g płatków kukurydzianych
2 łyżki lejącego się miodu
2 łyżki kakao
Sposób przyrządzenia:
1. Do garnka wjen cukier puder, margarynkę, kakało i miut.
2. Cimoj na mini ogniu, cały czos miąchając, cały czos mieszając, aż wszyćkie wrzycone fefloki wymiąchają się ze sobą.
3. Zgoś łognia, wwal płotki i dobzie dobzie dobzie dobzie dobzie pomiąchaj.
4. Popierko do ciastek ułóż na półmisku. Gora postaw łobok na ognioodpornej podstawce. (zrób to w rękawicach kuchennych)
5. Łyżeczką do herbaty nakładaj do papierków. Drugą łyżeczką możesz sobie pomóc zdejmować je z łyżeczki.
6. Po skończeniu gotowania, poproś kogoś dorosłego, aby sprawdził czy wszystko dobrze wyłączyłeś.
7. PYYYYYYCHA: ) : ) : ) : ) : ) : ) : ) : ) : ) : ) : ) : )

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *