Filety z pangi lub tilapii zapiekane z jajkiem
Filety z pangi lub tilapii zapiekane z jajkiem3.89 out of 5 based on 9 voters.
Składniki:
Sposób przyrządzenia:
Rybę umyć, osuszyć, podzielić na porcje, przyprawić. Blaszkę do pieczenia posmarować masłem, ułożyć na niej porcje ryby. Pozostałe składniki zmiksować, polać nimi porcje ryby. Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 200 stopni C przez 20 minut.
- Szczegóły
- Kategoria: Panga
- Opublikowano: środa, 24, listopad 2010 10:01
- Renata Pędziwiatr
- Ryby
- Dorsz
- Panga
- Karp
- Pstrąg
- Tilapia
- Łosoś
- Szczupak
- Sandacz
- Sola i Flądra
- Halibut
- Śledzie
- Owoce morza
- Ryby z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla