Dorada na cytrynowo

1559
com_content.article
(Oddano 58 głosów z średnią 4.14 z 5)
Dorada na cytrynowo4.14 out of 5 based on 58 voters.


Składniki:


• 1 duża dorada
• sól i pieprz
• mąka
• 1 cytryna w plasterkach

Dorada Na Cytrynowo

Wykonanie:
Doradę należy posolić i popieprzyć, a następnie obtoczyć w mące.
W nasmarowanym olejem naczyniu żaroodpornym układamy plasterki cytryny tak aby na nic położyć rybę, którą tez przykrywamy plasterkami cytryny. Pieczemy z piekarniku nagrzanym do 220 stromi aż ryba zbrązowieje.

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi