Chrupiące rybne kotleciki

16973
com_content.article
(Oddano 8 głosów z średnią 4.38 z 5)
Chrupiące rybne kotleciki4.38 out of 5 based on 8 voters.


Składniki:


  • 500 g filetów rybnych
  • 1 kajzerka
  • ¾ szkl. mleka
  • 1 cebula
  • 1 jajko
  • natka pietruszki
  • sól
  • pieprz
  • 1 szkl. bułki tartej
  • olej

    Sposób wykonania:

    Filety oraz namoczoną w mleku bułkę zemleć po czym dodać posiekaną cebulę zeszkloną na rozgrzanym oleju, posiekaną natkę oraz wbić jajko.
    Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Z powstałej masy formować małe kotleciki, które obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na rozgrzanym oleju.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi